Over mij

Over Michelle

Ik ben Michelle van Lieshout en woon in Hernen samen met mijn vriend. Sinds 2016 ben ik gestart met mijn praktijk aan huis. Ik had de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en wilde graag mijn eigen praktijk starten. Met de gedachte het op mijn eigen manier te gaan doen en met producten te werken die veilig zijn en waar mooie resultaten te behalen zijn. In mijn praktijk worden vooral gezichtsbehandelingen en (medisch) pedicure behandelingen gegeven.

Bij Beautysalon for you werk ik aan huidverbetering met als doel: De huid weer te laten stralen, gezond te maken en dat zo te houden.

Want de behoefte van je huid zijn uniek, net als jij! Persoonlijke aandacht, voor jou! Ik werk daarbij met de producten van LOOkX Skincare en IK Skin Perfection. 2 prachtige merken om het beste uit jouw huid te halen. Ik volg regelmatig bijscholingen om me verder te specialiseren in het vak. Je kunt ook LOOkX Make-up, Loveli, Yodeyma, amberblokjes en Wasparfum bij mij in de praktijk vinden.

Sinds 2022 ben ik Medische pedicure. Hierdoor mag ik ook mensen met diabetes en overige risicogroepen behandelen. Soms wordt dit ook vergoed door de zorgverzekeraar. Ik Werk samen met podotherapeuten om samen de beste zorg te leveren. Behandelingen worden in mijn praktijk gegeven maar soms kan het zijn dat deze reis niet mogelijk is dan kom ik ook bij mensen aan huis. (in omgeving: Hernen, Maas & Maal, Wijchen, Rijk van Nijmegen, Beuningen)

Ik ontmoet je graag bij Beautysalon for you.

Intro Image