Over mij

Ove Michelle

Beautysalon for you bestaat sinds april 2016 in huis. in 2018 werd de salon te groot in huis en hebben we een salon aan huis gerealiseerd.

Natuurlijk in het bezit van diploma’s maar ik blijf mijzelf ontwikkelen, en mijn kennis verbreden door nieuwe opleidingen, trainingen en cursussen te volgen. Zo ben ik sinds 2 jaar Pedicure en bijna medisch pedicure.

Tijdens de gezichtsbehandelingen kijken we naar de huid en wat de huid nodig heeft. Onze huid is namelijk heel belangrijk voor ons. De huid beschermt onze vitale organen, regelt onze lichaamstemperatuur, laat ons kou, warmte, jeuk voelen en gaat vochtverlies tegen.

De huid kan je ook laten zien wanneer je niet zo lekker in je vel zit, je darmen niet goed functioneren. Dat kan zich bijvoorbeeld uiten in een onrustige huid en soms zelf eczeem of andere plekjes. De huid kan haar glow verliezen waardoor de huid er dof uit ziet.

Door goed te luisteren naar jouw wensen, kunnen we samen een behandelplan uitstippelen met een product- en behandeladvies op maat. Ik kijk er naar uit om jou te helpen naar een mooie gezonde huid!

Intro Image