Over mij

Over Michelle

Ik ben Michelle van Lieshout en woon in Hernen samen met mijn vriend. Vanaf jongs af aan was ik geïnteresseerd in huidverzorging en make-up. Na mijn opleiding begon ik mijn salon op zolder. Maar die zolder werd al snel te klein, hierdoor hebben we in 2018 een ruimte naar het huis gebouwd waar de salon nu is.

Hier geef ik gezichtsbehandelingen en (medisch) pedicure behandelingen.

Tijdens de gezichtsbehandelingen kijken we naar de huid en wat de huid nodig heeft. Onze huid is namelijk heel belangrijk voor ons. De huid beschermt ons, regelt onze lichaamstemperatuur, laat ons kou, warmte, jeuk voelen en gaat vochtverlies tegen. De huid kan je ook laten zien wanneer je niet zo lekker in je vel zit, je darmen niet goed functioneren. Dat kan zich bijvoorbeeld uiten in een onrustige huid en soms zelf eczeem of andere plekjes. De huid kan haar glow verliezen waardoor de huid er dof uit ziet.

Door goed te luisteren naar jouw wensen, kunnen we samen een behandelplan uitstippelen met een product- en behandeladvies op maat. Ik kijk er naar uit om jou te helpen naar een mooie gezonde huid!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Intro Image